Slajena z eritritolom in stevijo
90% POMARANČNA MARMELADA Z INGVERJEM 220g

Pomaranče (90%) iz Italije- Sicilija, eritritol, steviol glikozid, svež limonin sok, pomarančna lupinica, ingver (0,40%).
 
5,99 €
Količina:
Pomarančna marmelada z ingverjem ima najvišji 90% sadni delež. Vsebuje manj kot 15g ogljikovih hidratov na 100g izdelka. 

V FIT piškotek pomarančni marmeladi z ingverjem so uporabljene sočne pomaranče iz Sicilije, barvite pokrajine z bogatimi nasadi agrumov. Le-te sodijo med najpomembnejši pridelek Sicilije. 

Namesto običajnega belega sladkorja je za slajenje uporabljeno naravno brezkalorično sladilo eritritol in stevia.
Marmelada je brez rafiniranega belega sladkorja in ne vsebujejo zgoščevalcev. Vsebovani so samo naravno prisotni sladkorji sadja. V kozarčkih je združena kakovost, zdravje in tradicija z inovacijami. 

Glavna skrivnost polnega okusa FIT piškotek marmelad je, da se za marmelade uporablja sadje izključno IQF kvalitete (I. razred). Sadje je tudi 1A kvalitete, kar pomeni, da je uporabljeno celo sadje

Obstoječe marmelade na trgu so pogosto narejene iz sadnih koncentratov, sadnih pulp ali koncentratov sadnih kaš, lupin,... Poleg tega vsebujejo nizke sadne deleže (Pravilnik o kakovosti marmelad, džemov in podobnih sadnih izdelkov določa, da se izraz marmelada lahko uporablja, če je na 100 g marmelade vsaj 20 g sadja). Zelo nizek sadni delež.
 
IQF je oznaka za "individually quick frozen" oziroma "posamično hitro zamrznjeno". Gre za poseben postopek zelo hitre zamrznitve svežega dozorelega sadeža.

Od ostalih zamrznjenih živil se  živila zamrznjena po IQF razlikujejo po tem, da je vsak posamezen kos sadja hitro zamrznjen ločeno od drugih. S tem je onemogočeno nastajanje velikih ledenih kristalov. Sadeži, zamrznjeni po tem postopku, dokazano zadržijo vse hranljive snovi. Prav tako se celične stene živil ne poškodujejo kot pri običajnem počasnem zamrzovanju. 

Vse  marmelade blagovne znamke FIT piškotek so veganske, proizvajalec to dokazuje s certifikatom.
Marmelada ustreza paleo prehranskim smernicam in je diabetična.

Neto količina: 220g
Polnjeno v steklen kozarec.
Poreklo: proizvedeno v EU za PINA D.O.O. (FIT piškotek)
Pomaranče (90%) iz Italije -Sicilija, eritritol, steviol glikozid, svež limonin sok, pomarančna lupinica, ingver (0,40%).

Povprečna hranilna vrednost / Typical Values
Na 100g / Per 100g
Energijska vrednost / Energy
42 kcal
Beljakovine / Protein
1,04g
Ogljikovi hidrati / Carbohydrates
14,14g
-od tega sladkorji / of which sugars
8,02g
-od tega polioli / of which polyols
6,09g
Maščobe / Fat
0,2g
-od tega nasičene maščobe/ of which saturates
0g
Sol / Salt 0g

#fitpiskotek #fitcookie

zapri Na spletnih straneh FITpiskotek.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.