Cheese POP je naraven, inovativen hrustljav prigrizek narejen iz ene same sestavine: 100% sir Ementaler in nič drugega. Predstavlja dober vir beljakovin, vsebuje namreč kar 44g beljakovin na 100g izdelka. Proteinska bombica z dobrim deležem maščob.
Je popolnoma brez aditivov in v sožitju z naravo, kar pomeni pristen okus.
V naši ponudbi je na voljo še iz dveh različic sira, Gaude in Cheddarja.
Hrustljav sirni prigrizek dodan sirni plošči ali poleg mesnega narezka navduši obiskovalce. Odličen je kot hrustljav element v solati namesto krutonov ali postrežno k juhi za vse tiste, ki ne smejo glutena in glutenastih izdelkov zaradi alergije.
Zaradi pristnega okusa je nepogrešljiv in edinstven na testeninah, njokih. Popolnoma primeren je za grickanje v kinu namesto pokovke, v pisarni ali na univerzi kot dober vir energije, pa tudi v planinah, na izletu ali kampiranju.
Odličen je kot "cocktail snack" med vikendi za staro in mlado. Radi ga imajo športniki, pa tudi otroci. Nasploh je zelo priljubljen v kuhinjah petičnih gospodinj ali profesionalnih restavracijah predvsem zaradi edinstvenosti v hrustljavosti in doživetja pristnega okusa. |
Zgodovina sira je dolga več tisoč let, nihče natančno ne ve kdo je izumil sir. Dejstvo je, da trenutno obstaja že skoraj 4000 različnih vrst sirov.
Nazaj k izvorni in pravi hrani je vodilo podjetja Cheese POP. Mark Zijervelda, ustanovitelj podjetja, je bogate izkušnje in znanje v zvezi s to dejavnostjo pridobival
v domačem, družinskem podjetju sira Zijerveld.
Udejanil je
inovativno idejo, da bi svoj sir lahko prodajali še v drugačni obliki. Drugačna, še neodkrita stran sira, kot pravi.
Po treh letih trdega dela je razvil idealno proizvodno tehniko, ki sir razreže na kocke, posuši in na vročem zraku obdela na način, pri katerem se kocke sira razteznejo in nato ohladijo v odličen hrustljav prigrizek. Presenetljivo hrustljav je njihov moto.
Na evropski trg so vstopili leta 2013, zadnje čase se širijo tudi na ostali, globalni trg, kar samo potrjuje pravo idejo.