CheesePOP pOp PoP poP
CHEESEPOP HRUSTLJAVE GAUDA KOcKICE 65g

100% sir Gauda (kravje mleko, sol, sirarske kulture, živalsko sirilo, naravno barvilo: karoten).
 
2,79 €
Količina:
Cheese POP je naraven, inovativen hrustljav prigrizek narejen iz ene same sestavine: 100% sir Gauda in nič drugega. Predstavlja dober vir beljakovin, vsebuje namreč kar 38g beljakovin na 100g izdelka. Proteinska bombica z dobrim deležem maščob.

Je popolnoma brez aditivov in v sožitju z naravo, kar pomeni pristen okus. V ponudbi je na voljo iz dveh različic sira, Ementalerja in Cheddarja.

Hrustljav sirni prigrizek dodan sirni plošči ali poleg mesnega narezka navduši obiskovalce. Odličen je kot hrustljav element v solati namesto krutonov ali postrežno k juhi za vse tiste, ki ne smejo glutena in glutenastih izdelkov zaradi alergije.

Zaradi pristnega okusa je nepogrešljiv in edinstven na testeninah, njokih. Popolnoma primeren je za grickanje v kinu namesto pokovke, v pisarni ali na univerzi kot dober vir energije, pa tudi v planinah, na izletu ali kampiranju. 

Odličen je kot "cocktail snack" med vikendi za staro in mlado. Radi ga imajo športniki, pa tudi otroci. Nasploh je zelo priljubljen v kuhinjah petičnih gospodinj ali profesionalnih restavracijah predvsem zaradi edinstvenosti v hrustljavosti in doživetja pristnega okusa. 

Zgodovina sira je dolga več tisoč let, nihče natančno ne ve kdo je izumil sir. Dejstvo je, da trenutno obstaja že skoraj 4000 različnih vrst sirov.

Nazaj k izvorni in pravi hrani je vodilo podjetja Cheese POP. Mark Zijerveld, ustanovitelj podjetja, je bogate izkušnje in znanje v zvezi s to dejavnostjo pridobival v domačem, družinskem podjetju sira Zijerveld.

Udejanil je inovativno idejo, da bi svoj sir lahko prodajali še v drugačni obliki. Drugačna, še neodkrita stran sira, kot pravi.

Po treh letih trdega dela je razvil idealno proizvodno tehniko, ki sir razreže na kocke, posuši in na vročem zraku obdela na način, pri katerem se kocke sira razteznejo in nato ohladijo v odličen hrustljav prigrizek. Presenetljivo hrustljav je njihov moto.

Na evropski trg so vstopili leta 2013, zadnje čase se širijo tudi na ostali, globalni trg, kar samo potrjuje pravo idejo.

Nizozemska letno proizvede 700.000 ton sira. zato jo imenujemo tudi Sirova dežela. Od 18. stoletja dalje velja za glavno izvoznico sira, precej živa je tudi sirarska tradicija. 

Med najpogostejše vrste nizozemskega sira sodita gauda in edamec. Obe vrsti sta dobili ime po mestu, od koder izvirata. Mesto Gauda velja za zibelko nizozemskega sira, ki je kot najkvalitetnejši sir znan po celem svetu.

Količina: 65g
Poreklo: Nizozemska100% sir Gauda (kravje mleko, sol, sirarske kultureživalsko sirilonaravno barvilo: karoten).

Brez glutena.

Alergeni so napisani odebeljeno.


Povprečna hranilna vrednost / Typical Values
Na 100g / Per 100g
Energijska vrednost / Energy
2524kJ/ 609kcal
Beljakovine / Protein
38g
Ogljikovi hidrati / Carbohydrates
0g
-od tega sladkorji / of which sugars
0g
Maščobe / Fat
50g
-od tega nasičene maščobe/ of which saturates
34g
Sol / Salt2,6g

#fitpiskotek #fitcookie

zapri Na spletnih straneh FITpiskotek.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.