Slajena z eritritolom in stevijo
85% MALINOVA MARMELADA 220g

 
5,99 €
Količina:
Malinova marmelada vsebuje 85% sadni delež z idealno nizko energijsko vrednostjo in nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov. Vsebuje namreč malo manj kot 20g ogljikovih hidratov na 100g izdelka. 

Namesto običajnega belega sladkorja je za slajenje uporabljeno naravno sladilo eritritol in stevia.

FIT piškotek marmelade so brez dodanega sladkorja in ne vsebujejo konzervansov. Vsebuje samo naravno prisotne sladkorje. V kozarčkih je združena kakovost, zdravje in tradicija z inovacijami. 

Glavna skrivnost polnega okusa FIT piškotek marmelad je, da se za marmelade uporablja jagodičevje izključno IQF kvalitete (I. razred). Sadje je tudi 1A kvalitete, kar pomeni, da je uporabljeno celo sadje.

Obstoječe marmelade na trgu so pogosto narejene iz sadnih koncentratov, sadnih pulp ali koncentratov sadnih kaš, lupin,... Poleg tega lahko vsebujejo izredno nizke sadne deleže.
(Pravilnik o kakovosti marmelad, džemov in podobnih sadnih izdelkov določa, da se izraz marmelada lahko uporablja, če je na 100 g marmelade vsaj 20 g sadja). Zelo nizek sadni delež.

IQF je oznaka za "individually quick frozen" oziroma "posamično hitro zamrznjeno". Gre za poseben postopek zelo hitre zamrznitve svežega dozorelega sadeža.

Od ostalih zamrznjenih živil se živila zamrznjena po IQF razlikujejo po tem, da je vsak posamezen kos sadja hitro zamrznjen ločeno od drugih. S tem je onemogočeno nastajanje velikih ledenih kristalov. Sadeži, zamrznjeni po tem postopku, dokazano zadržijo vse hranljive snovi. Prav tako se celične stene živil ne poškodujejo kot pri običajnem počasnem zamrzovanju.

Večino sadja naš proizvajalec pridobiva iz Italije, pa tudi iz ostalih delov Evrope, najpogosteje Švedske. Nekatere vrste marmelad so zato tudi sezonske in so v ponudbi torej samo določen del leta.

Vse marmelade blagovne znamke FIT piškotek so veganske, proizvajalec to dokazuje s certifikatom.

Neto količina: 220g
Polnjeno v steklen kozarec.
Poreklo: proizvedeno v EU za PINA D.O.O. (FIT piškotek)


Povprečna hranilna vrednost / Typical Values
Na 100g / Per 100g
Energijska vrednost / Energy
34 kcal
Beljakovine / Protein
1,34g
Ogljikovi hidrati / Carbohydrates
18,05g
-od tega sladkorji / of which sugars
4,04g
-od tega polioli / of which polyols
14,00g
Maščobe / Fat
0,4g
-od tega nasičene maščobe/ of which saturates
0g
Sol / Salt 0g

#fitpiskotek #fitcookie

zapri Na spletnih straneh FITpiskotek.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.